Novinky

22.01.2020 18:06

Darovanie


 

 

Vážení rodičia,

ďakujeme Vám za 2% z Vašich daní, ktoré ste venovali nášmu rodičovskému združeniu za rok 2018. Vďaka nim sme rozšírili oddychové miesta na chodbách, dokončili letnú terasu, modernizovali sme IKT učebne, doplnili učebné pomôcky.

 

Aj v tomto roku máte možnosť svojimi 2% poukázanými Rodičovskému združeniu ANGELPARK za rok 2019 zlepšiť školské podmienky našich detí.

Finančné prostriedky získané z 2% za rok 2019 budú použité na skvalitnenie podmienok vzdelávania a športovania na našej škole.

ĎAKUJEME!

 

Informácie o Rodičovskom združení ANGELPARK: TU

Viac informácií o darovaní 2% nájdete aj na: www.rozhodni.sk

 

Obe tlačivá (Potvrdenie aj Vyhlásenie) je potrebné doručiť osobne či poslať poštou na daňový úrad podľa miesta Vášho bydliska do 30.4.2020.  Pozor tento termín platí aj v súčasnej situácii!


V médiách už zaznel od novej vlády prísľub, že sa to pokúsia vyriešiť rýchlou zmenou zákona, spoliehať sa však na to nemôžeme. Prosím, ak nechcete prísť o možnosť rozhodnúť o 2 % Vašej dane, venujte tomu pozornosť včas.  Dúfame, že nová vláda stihne splniť svoj sľub a umožní poukázanie 2 % z Vašej dane aj v neskorších termínoch, zatiaľ si tým však nie sme istí. 

 

Tlačivá na stiahnutie: