Novinky

06.12.2014 20:08

Dotazníky


Milí rodičia a priatelia školy,

obraciame sa na vás s prosbou o spoluprácu na našom projekte "Pátranie v čase". Vyplnením jedného online dotazníka určeného pre obdobie, v ktorom ste sa narodili, nám pomôžete získať dostatočné množstvo informácii pre dané časové obdobie, ktoré sú potrebné pre ďalšie aktivity, na ktorých budú pracovať naši žiaci.

 

"Pátranie v čase - roky 50." - Spomienky na moje detstvo a mladosť

Milí priatelia školy,
ste narodení v rokoch 1951 až 1960? Podeľte sa s nami anonymne o svoje spomienky na časy minulé. V rámci projektu "Pátranie v čase" podporeného Nadáciou Orange, budeme pátrať nielen v histórii našej školy. Hľadáme odpovede na otázky - "Čo má spoločné vaša minulosť a naša prítomnosť?". Čaká nás množstvo zábavných aj poučných aktivít, o ktoré sa s vami radi podelíme. Ďakujeme za vašu pomoc.

 

"Pátranie v čase - roky 60." - Spomienky na moje detstvo a mladosť

Milí priatelia školy,
ste narodení v rokoch 1961 až 1970? Podeľte sa s nami anonymne o svoje spomienky na časy minulé. V rámci projektu "Pátranie v čase" podporeného Nadáciou Orange, budeme pátrať nielen v histórii našej školy. Hľadáme odpovede na otázky - "Čo má spoločné vaša minulosť a naša prítomnosť?". Čaká nás množstvo zábavných aj poučných aktivít, o ktoré sa s vami radi podelíme. Ďakujeme za vašu pomoc.
 

"Pátranie v čase - roky 70." - Spomienky na moje detstvo a mladosť

Milí priatelia školy,
ste narodení v rokoch 1971 až 1980? Podeľte sa s nami anonymne o svoje spomienky na časy minulé. V rámci projektu "Pátranie v čase" podporeného Nadáciou Orange, budeme pátrať nielen v histórii našej školy. Hľadáme odpovede na otázky - "Čo má spoločné vaša minulosť a naša prítomnosť?". Čaká nás množstvo zábavných aj poučných aktivít, o ktoré sa s vami radi podelíme. Ďakujeme za vašu pomoc.
 
 

"Pátranie v čase - roky 80." - Spomienky na moje detstvo a mladosť

Milí priatelia školy,
ste narodení v rokoch 1981 až 1990? Podeľte sa s nami anonymne o svoje spomienky na časy minulé. V rámci projektu "Pátranie v čase" podporeného Nadáciou Orange, budeme pátrať nielen v histórii našej školy. Hľadáme odpovede na otázky - "Čo má spoločné vaša minulosť a naša prítomnosť?". Čaká nás množstvo zábavných aj poučných aktivít, o ktoré sa s vami radi podelíme. Ďakujeme za vašu pomoc.
 
 

"Pátranie v čase- roky 90." - Spomienky na moje detstvo

Milí priatelia školy,
ste narodení v rokoch 1991 až 1995? Podeľte sa s nami anonymne o svoje spomienky na časy minulé. V rámci projektu "Pátranie v čase" podporeného Nadáciou Orange, budeme pátrať nielen v histórii našej školy. Hľadáme odpovede na otázky - "Čo má spoločné vaša minulosť a naša prítomnosť?". Čaká nás množstvo zábavných aj poučných aktivít, o ktoré sa s vami radi podelíme. Ďakujeme za vašu pomoc.
 
 
Viac informácii o projekte: "Pátranie v čase"