Novinky

18.12.2020 16:04

Želanie


 

Milí žiaci, vážení rodičia a priatelia školy,

sme v cieľovej rovinke roka 2020. Už len zopár dní a všetci s radosťou privítame najkrajšie sviatky roka -  Vianoce. Tie tohtoročné majú zvláštnu podobu. Na chodbe síce našiel vianočný stromček svoje tradičné miesto, ale radosť urobil iba tým, ktorí mohli chodiť do školy. Naši starší žiaci musia očakávať príchod Vianoc izolovane, bez možnosti potešiť sa zo vzájomnej blízkosti. Určite to nemali ľahké, ale aj vďaka obetavosti a trpezlivosti našich učiteľov a pomoci svojich rodičov to väčšina z nich zvládla bez väčších problémov. Za to im všetkým patrí veľká pochvala a poďakovanie. Rovnako ďakujeme pani učiteľkám a žiakom 1. stupňa za všetky vianočné triedne aktivity, ktorými potešili nielen seba, či svojich rodičov, ale aj ďalších ľudí nášho mesta. Zvláštne poďakovanie patrí  všetkým žiakom a pedagógom, ktorí sa zapojili do malej tanečnej výzvy Mravčekov z 2.M. Stali sa tak súčasťou pozdravov z celého sveta, ktoré boli určené všetkým dobrým ľuďom prežívajúcim ťažké časy rovnako ako my. Žiaci a pani učiteľky z  1.M, 1.V, 2.M, 2.B, 3.Ž, 4.L, 3.L, 4.P svoj tanečný pozdrav venovali predovšetkým patronátnym triedam z 2. stupňa. 

Ďakujeme všetkým žiakom za zodpovedné správanie a dodržiavanie všetkých veľmi dôležitých pravidiel. Aj vďaka nim sme mohli spoločne pokračovať v učení bez vážnejších problémov. 

Naša veľká školská rodina sa na chvíľu musela rozdeliť, ale úprimne si všetci želáme, aby sme sa mohli už čoskoro stretnúť opäť v našej škole. 

Milí žiaci, vážení rodičia a priatelia školy v mene vedenia školy Vám všetkým prajeme krásne vianočné sviatky a splnenie spoločných želaní: 

.... aby dobrých ľudí bolo dosť

.... aby sme žili iným pre radosť

.... aby zdravie zvíťazilo

.... aby sme sa k sebe vždy chovali milo

.... aby sme mali veľa síl

.... aby sme zažili veľa pekných chvíľ

.... aby sme vedeli pomocnú ruku dať

... a aby sme sa nikdy nezabudli smiať.

S úctou Mgr. Renáta Brédová, riaditeľka školy

 

Spoločný tanec žiakov 1. stupňa si môžete pozrieť TU.

Video žiakov 2. stupňa si môžete pozrieť TU.

Facebook školy: https://www.facebook.com/zsparkangelinum

Našu spolupatričnost so žiakmi 2. stupňa podporilo osem tried a každá adresovala svoj tanec kamarátom, či súrodencom. Vyjadrili ju aj písomnými odkazmi, ktoré nemôžu ostať neprečítané. Odkazy