Novinky

20.12.2012 14:02

Zápis budúcich prváčikov


Pozvánka na zápis (otvoriť)- termíny v prílohe

Podmienky zápisu:

1. Zákonný zástupca
dieťaťa odovzdá administrátorkám zápisu vyplnený dotazník, prihlášku na etickú alebo náboženskú výchovu (rím.katol./ grec.katol.) a  žiadosť o prijatie detí, ktoré nepatria do obvodu školy.
2. Po kontrole správnosti vami vyplnených údajov (potrebné doklady zákonného zástupcu: občiansky preukaz, rodný list dieťaťa), bude vaše dieťa zapísané do zoznamu záujemcov o zápis do 1.ročníka v šk.r. 2013/2014.
(POZOR dieťa môžete zapísať iba na jednej škole. v opačnom prípade porušujete zákonné podmienky zápisu!!!)
3. Účasť dieťaťa na zábavných aktivitách počas zápisu nie je podmienkou, ale je výbornou príležitosťou pre prvé zoznámenie sa dieťaťa so školou a preto ho určite odporúčame.
4. Deti, ktorým bol udelený
odklad školskej dochádzky v tomto šk.roku na našej škole, sú zapísané v zozname žiakov z obvodu školy. Zákonný zástupca vyplní všetky potrebné tlačivá, ktoré doručí riaditeľstvu školy počas zápisu (p. zástupkyňa Mgr. Marušáková), prípadne adminitrátorkám zápisu.
5. U detí, ktorým bol udelený odklad školskej dochádzky v tomto školskom roku na inej škole, je potrebné predložiť rozhodnutie RŠ o odklade.
6. Deti, ktoré sú z obvodu školy, budú v súlade so zákonom prijaté.
7. Informáciu o prijatí/neprijatí dieťaťa, ktoré nepatrí do obvodu školy, oznámi riaditeľstvo školy emailom, prípadne telefonicky
od 31.januára 2013 do 8. februára 2013.
8. Pri posudzovaní žiadostí prihliadame aj na ponúkanú aktívnu spoluprácu rodičov v rámci Dobrovoľníckeho programu.

Ďalšie informácie vám poskytneme na marusakova@zspa.sk. Ďakujeme za záujem o zápis vášho dieťaťa na našu školu.
Riaditeľstvo ZŠ Park Angelinum, Košice