Novinky

29.01.2014 21:09

Darovanie


Vážení rodičia a priatelia školy,

Vaše rozhodnutie darovať  2% z dane za rok 2012  rodičovskému združeniu pri našej škole umožnilo získanú sumu 7740 € použiť na nákup učebných pomôcok, počítačových zostáv a telocvičného náradia. Ďakujeme Vám v mene Vašich detí.

 

Aj tento rok si Vás dovoľujeme osloviť s prosbou o poskytnutie 2% zo zaplatenej dane z príjmov podľa zákona  č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov za zdaňovacie obdobie roku 2013 nášmu rodičovskému združeniu. Využitie 2% bude opäť na skvalitnenie vyučovacieho procesu zakúpením ďalších učebných pomôcok na všetky vyučovacie predmety a rozvoj školskej záhrady.

 

Ak sa rodič, ktorý je v pozícii zamestnanca rozhodne nám darovať 2% (3%), je potrebné, aby vypísal tlačivo Vyhlásenie o poukázaní 2% (3%) a u svojho  zamestnávateľa si vyžiadal tlačivo Potvrdenie o zdaniteľnej mzde za daný kalendárny rok a obidve tlačivá potom odovzdá v kancelárií školy alebo na príslušnom daňovom úrade.

 

Tlačivo Vyhlásenie o poukázaní sumy do výšky 2% resp. 3% zaplatenej dane si môžete siahnuť TU.

 

Ak je rodič podnikateľom – SZČO, alebo právnickou osobou, nevypisuje tieto tlačivá, ale na darovanie 2% (3%) použije tlačivo DAŇOVÉ PRIZNANIE a na poslednú stranu vpíše údaje:

IČO/SID:  17319617/321

Právna forma: OBČIANSKE ZDRUŽENIE

Obchodné meno (názov): RODIČOVSKÉ ZDRUŽENIE PRI ZŠ PARK ANGELINUM, KOŠICE

Sídlo – Ulica: PARK  ANGELINUM  8

PSČ: 04001

Obec: KOŠICE

 

Viac informácií, ktoré by Vás mohli zaujímať, získate aj na stránke www.rozhodni.sk.

Dovoľte vyjadriť Vám našu vďaku, ak sa rozhodnete prispieť Vašimi 2%  na skvalitnenie vyučovacieho procesu v našej škole.