Novinky

04.04.2017 21:09

Zbierka pre útulok


 

Každý rok sa v médiách objavujú správy o tom, ako sú útulky pre opustené zvieratká plné a ako bojujú s nedostatkom prostriedkov. Preto oslovujeme všetkých milovníkov zvierat:  
Pomôžme!

Ako?

Môžete doniesť: staré deky, plachty a uteráky, ryžu, cestoviny, ovsené vločky, suché pečivo, granuly, psie salámy a konzervy, obväzový materiál, čistiace prostriedky a všetko, čo vaši domáci maznáčikovia už nepotrebujú – vôdzky, misky, oblečenie, hračky.

Súčasťou bude aj finančná zbierka „10 centov pre zvieratko“. Aj tá malá minca túlajúca sa vo vrecku môže pomôcť. Ak by každý žiak a učiteľ školy prispel naozaj iba touto mincou, nazbierali by sme vyše 75 Eur, čo pokryje nákup ryže na týždeň pre všetkých psíkov alebo  zaočkovanie 10 psíkov. Túto sumu sme posledné 2 roky prekročili viac ako trojnásobne, a to sa do zbierky nezapojila skoro polovica žiakov! Podarí sa nám to aj teraz?

Veríme, že áno.

Na vaše dary čakáme od pondelka 3. 4. až do Veľkej noci 12. 4. (okrem stredy 5. 4. – kvôli Testovaniu 9) vždy ráno pred vyučovaním od 7,30 do 7,55 a cez veľkú prestávku po 3. hodine na prízemí.

Pomôžte našim priateľom, aby mali krajší život a na vás všetkých pekné spomienky.

Tešíme sa na Vás.

Žiaci 8. C a zvieratká z košického útulku